Yhteystiedot

Tietovelhot tavoitettavissa

Tietovelhot ovat pääosan ajasta liikkeellä, sillä työn luonteen vuoksi pääosa toiminnasta tapahtuu asiakkaiden toimipisteissä. Tämän johdosta tavoitat säätäjämme parhaiten matkapuhelimen kautta. Pääasialliset toiminta-alueemme ovat Pirkanmaan, Kanta-Hämeen ja Satakunnan alueet, mutta luonnollisesti tarjoamme palvelujamme myös muille alueille.

Käynti- ja postiosoite
Viinikankatu 36
33800 Tampere

puh 03 2521 383

Avainhenkilöt

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@tietovelhot.fi

Kyuu Eturautti, toimitusjohtaja
puh 050 5950047
Ylläpito, ratkaisut ja tietosuoja

Tero Nybacka
puh 050 5950048
Sovelluskehitys ja rajapinnat

Aki Uusitalo
puh 044 5757952
Sovelluskehitys ja rajapinnat

Esa Ala-Petäys
puh 044 5758041
Ylläpito ja sovelluskehitys

Tomi Saarinen
puh 040 0176085
Ylläpito

Esa Ollitervo
puh 050 5950049
Ylläpito, ratkaisut ja verkkopalvelut

Lisäksi käytämme isommissa projekteissa apuna yhteistyöyritysten tarjoamia henkilöresursseja.

Avustusten haku

Yritystemme periaatteisiin kuuluu yhteiskunnallisesti hyödyllisten ja vastuullisten tahojen tukeminen. Otamme ensisijaisesti vastaan avustushakemuksia (sponsorointi, lehti-ilmoitukset, lahjoitukset, tukiostot, ym.), jotka kohdistuvat nuorisokulttuuriin, nuorten harrasteisiin tai vähäosaisten auttamiseen. Myös muista aiheista otamme vastaan yhteydenottoja. Tiivistäthän oleellisen asian yhtä A4-paperia vastaavaan tilaan. Emme tue kilpaurheilua emmekä poliittisesti sitoutuneita järjestöjä.

Avustusten hakijan tulee olla Suomeen rekisteröity yhdistys tai säätiö. Hakija voi olla yritys, mikäli kyse on yhteiskunnallisesta yrityksestä, tai 100 % yhdistyksen tai säätiön omistamasta yrityksestä. Lisäksi kohdistamme jokaiseen hakijaan vastuullisuusselvityksen.

Käsittelemme avustus- ja sponsorihakemukset kahdesti vuodessa, kesäkuun ja joulukuun alussa. Hakemukset tulee toimittaa toukokuun tai marraskuun aikana osoitteeseen markkinointi(ät)tietovelhot.fi. Muina aikoina tai muilla tavoilla toimitettuja hakemuksia ei käsitellä.

Muita ohjeita yhteydenottoon

Työhakemukset ja työharjoittelupaikkojen kyselyihin vastaa Kyuu Eturautti. Laitathan sähköpostia ennen soittoa.

Markkinointiaiheisissa yhteydenotoissa toivomme myös sähköpostin lähettämistä ennen yhteydenottoa puhelimitse. Vastaamme markkinointipuheluihin parhaiten klo 12-16 välisenä aikana.