Tuotteet ja palvelut

Ylläpito ja suunnittelu

Tarjoamme pk-yrityksille kokonaisvaltaista tai osittaista tietojärjestelmien ylläpitopalvelua, joka voidaan toteuttaa yksin tai yrityksen oman IT-henkilöstön kanssa. Kartoituspalvelumme etsii nykyisestä toteutuksesta kipupisteet sekä paikat säästöille ja tekniikan tehostamiselle. Autamme rakentamaan pitkän jänteen, selkeästi budjetoitavissa olevan kokonaisuuden, joka tukee liiketoimintaasi ja sen kehittymistä. Ympäristö voi olla täysin pilvipohjainen, omalla tai ulkoistetulla konesalilla toimiva, tai näiden yhdistelmä.

Ratkaisujen etsintä

Onko tietojärjestelmässäsi kohtia, jotka vievät liikaa aikaa tai rahaa, palaset eivät kesksutele keskenään tai manuaalista työtä on liialti? Tutustumme käyttämääsi teknologiaan ja etsimme tapoja saada se toimimaan tehokkaammin, joko muutoksin, lisäyksin tai joissain tilanteissa järjestelmää vaihtamalla. Tunnemme kaupan alan ratkaisut sekä toimijat erittäin pitkällä kokemuksella ja pystymme tuomaan tämän avuksi pullonkaulojen korjaamiseen. Pieni mittatilausratkaisu voi ratkaista suuria ongelmia varsin kustannustehokkaalla tapaa.

Rajapinnat

Harvoin yksi järjestelmä riittää kattamaan liiketoiminnan kaikki tarpeet. Asiantuntijamme ovat toteuttaneet kaupan alan järjestelmien välisiä rajapintoja jo kymmenien vuosien ajan. Tarve toi olla niin yrityksesi sisäisten järjestelmien välisen keskustelun tehostaminen, tai yhteydet ulkoisiin kumppaneihin, kuten verkkokauppoihin ja sähköisiin tilaus- ja toimituskanaviin. Rajapintaratkaisuihin sisältyvät myös raportoinnit, valvontajärjestelmät sekä tarrat, etiketit ja muut erikoistulosteet.

IT:n vastuullisuussuunnittelu

Kysymykset esimerkiksi ympäristö- ja sosiaalisesta vastuullisuudesta ovat kasvavia trendejä myös IT:n alalla. Olemme edistäneet IT-vastuullisuutta jo pitkään ja autamme yritystänne suunnittelemaan teille sopivan IT-vastuullisuussuunnitelman sekä etsimään tiet sen saavuttamiseen. Vastuullinen IT edistää henkilöstön hyvinvointia, parantaa yrityksen mainetta asiakkaille ja lisäkulujen sijaan tarjoaa usein myös keinoja pitkän aikavälin säästöihin mm. kiertotalousajattelun myötä.

Yleisötapahtumat

Asiantuntijamme ovat olleet toteuttamassa satoja yleisötapahtumia aina muutaman kymmenen hengen pikkukokoontumisista Messukeskuksen täyttämiin jättitapahtumiin. Autamme suunnittelemaan ja toteuttamaan yrityksesi tapahtumatoimintaa, oli se luonteeltaan sitten jatkuvaa tai harvemmin tapahtuvaa, messuilla, festivaaleilla tai omissa tiloissasi. Äänen- ja kuvantoisto, viestintä, taltiointi ja nettilähetykset ovat meille tuttuja. Tunnemme myös alan asiantuntijaverkoston laajalti ja löydämme edullisimmat, tarpeeseesi parhaiten sopivat ratkaisut suurempien kokonaisuuksien toteuttamiseen.

Sovelluskehitys

Sovelluskehityksemme on erikoistunut mittatilausratkaisuihin, asiakkaan näköisiin sovelluksiin. Toteutamme niin pienet täsmäratkaisut kuin suuremmatkin kokonaisuudet, yksin ja yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. Asiakkaalle jää aina täysi ja pysyvä käyttöoikeus ohjelmakoodiin, jolloin asiakas voi jatkaa sovelluksen kehitystä myös itse tai kolmannen osapuolen kanssa. Ohessa esimerkkejä toteutetuista sovellusratkaisuista, jotka ovat aktiivisessa käytössä ja kehityksessä.

TVAPI 2.0 "Putki" on moderni ja äärimmäisen suorituskykyinen rajapintaratkaisu, joka elää yrityksen avainjärjestelmien keskellä, kommunikoiden molempiin suuntiin ERP-, PLM-, myynti-, analytiikka-, asiakasrajapinta- ja verkkokaupparatkaisujen kanssa. Putki toimii myös välimuistialustana, mahdollistaen nopeat rajapinnat esimerkiksi sähköiseen kauppaan myös niissä tapauksissa joissa ERP-alustan oma natiivi rajapinta ei ole reaaliaikaiseen käyttöön riittävän suorituskykyinen. Putkea on käytetty mm. Microsoft Dynamics, Magento Commerce Cloud, Ubisecure ja Snowflake -järjestelmien kanssa. Putki toimii myös valmiina alustana kaupan alan yleiseen rajapintakäyttöön suoraan B2B-automaatiossa. Putken elementtejä käytetään myös muissa sovellusprojekteissa.

Tilkku on myynnin järjestelmä, joka on integroitu tiiviisti Microsoft Dynamics -pohjaiseen ERP-alustaan. Tilkku tarjoaa monipuoliset myynnin työkalut, kustomoidut näkymät, skaalautuvuuden eri laitetyypeille, ketjumyynnin toiminnallisuudet, sähköiset ja paperimuotoiset raportit sekä business-logiikan reaaliaikaiselle hinnoittelulle ja saatavuudelle. Tilkun aktiivinen versio on 3, ja täysin uusitun taustateknologian 4-versio on kehitysputkessa, julkaistavaksi H1/2022.

Liitevelho on ERP-, kassa- tai PLM-järjestelmän yhteydessä toimiva liitetiedostojen, kuten tuotekuvien hallintajärjestelmä. Liitteet voivat olla esimerkiksi kuvia, videoita, ohjekirjoja, sertifikaatteja tai muita tiedostoja. Liitevelho kommunikoi sujuvasti verkkokauppa-alustojen kanssa ja tarjoaa useita avoimia rajapintamalleja. Liitevelhon natiivi taustajärjestelmä on Tietovelhot KuvaDB, joka tarjoaa datalle tehokkaan deduplikoivan tallennusarkkitehtuurin.